Cześć!
Moją misją stało się opowiadanie innym jak jeść prosto, zdrowo i smacznie, bazując na sezonowych i świeżych produktach.
Na własnej skórze przekonałam się, jak wiele dobrego może nam dać taka kuchnia.
Gotując i jedząc w ten sposób możemy dawać swojemu organizmowi i swojej rodzinie to co najlepsze, jednocześnie nie spędzając przy garach długich godzin.
O czym chcę Wam dzisiaj opowiedzieć?
Chcę Wam opowiedzieć kawałek swojej historii, abyście zrozumieli, jak dotarłam do punktu w którym jestem dzisiaj i dlaczego robię to co robię.
Z osoby, która jadła dużo mięsa, cukru, dań mącznych i przetworzonych, stałam się osobą, która gotuje prosto i zdrowo.
Zanim to się stało, w moim życiu wydarzyło się wiele rzeczy. O nich będzie tu również mowa.
Najważniejsza rzecz, jaka się wydarzyła, to zrozumienie, że to ja mam wpływ na swoje zdrowie i samopoczucie.
Mam nadzieję, że ten kawałek mojej historii, która może być częścią historii wielu z Was, popchnie Was do działania.
Cel – zdrowa kuchnia i świadome życie!
Gotowi?
Brak komentarzy